Welkom op mijn website

Welkom!

Welkom op de site van Onderhoud, Service & Klussenbedrijf Gerard van Elferen. Uw partner op het gebied van alle grote en kleine klussen in en rond het huis of bedrijf.

Ervaring: 

Gestart met de verbouwing van onze prive boerderij van bijna 200 jaar oud heeft ons bedrijf 
door de jaren heen veel ervaring opgebouwd zodat we op bijna alle gebieden thuis zijn, van timmerwerken tot schilderwerk en verbouwing en renovatie van bestaande panden. Ook verrichten wij kleine werkzaamheden, zoals het ophangen van schilderijen, het reinigen van dakgoten, het in elkaar zetten van kasten en het afhangen van deuren. Ook leggen wij laminaat/houten vloeren voor u. Ook het onderhoud en de aanleg van uw tuin nemen wij graag van u over.

Hulp nodig ?

U kent het wel. U begint vol goede moed aan een klus maar gaandeweg loopt u tegen steeds meer probleempjes aan en de zin vergaat u dan ook snel.

De meeste problemen zijn vaak pas te zien als u al een eind op weg bent en stoppen kan niet meer. Daarnaast duren de meeste klussen door gebrek aan ervaring en gereedschap vaak veel langer dan gepland. Dus, óók voor een extra paar handen neemt u contact met ons op.

Wij helpen u graag om de klus op een professionele manier te klaren . Ook voor hulp of advies kunt u ons inschakelen zodat de klus weer vlot verder kan. Tevens willen wij  graag door uzelf gekochte spullen monteren, denk hierbij aan serres, tuinhuisjes etc.

Bij een verbouwing is het het beste moment om ook eens na te denken over uw energieverbruik. Isolatie kan tijdens een verbouwing vrij makkelijk gedaan worden en de investering verdient zich dan ook vlot terug.

Nieuw is de toetreding tot de Quality Club Waterdichting, meer hierover vindt u op onze pagina Waterdichtingsadvies